Om ÖN

ÖN – Ölands naturskyddsförening är en krets av Naturskyddsföreningen. Alla som är intresserade av öländska natur- och miljöfrågor är välkomna i vår förening. På Öland är vi ca 600 medlemmar. Alla medlemmar i Naturskyddsföreningen som är bosatta på Öland blir automatiskt med i ölandskretsen. Det går också bra att välja att tillhöra ÖN genom att kontakta riksföreningen via epost, medlem@naturskyddsforeningen.se, eller genom att ringa 08-702 65 77 (telefontid mån–tors, kl 9–14, lunch 11.30–12.30). Vår verksamhet på Öland är helt beroende av medlemsintäkterna och de ideella insatserna, vi får inga ekonomiska bidrag från ölandskommunerna, landstinget eller staten. Kontakta gärna någon i styrelsen om du vill veta mera eller vara med i arbetet.

Läs gärna verksamhetsberättelsen från föregående år (pdf format)

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2012