Höstbål har tänts, för Östersjön

 

 

Ölands vattenråd ordnade för nionde året höstbål på Öland, lite tillsammans med Naturskyddsföreningen, i hamnarna i Böda, Kårehamn, Stora Rör, Degerhamn och Gräsgård på kvällen den 31 augusti. På flertalet ställen var det dessförinnan tipspromenad och någon från vattenrådet pratade kring årets tema Våtmarker för att minska övergödningen. Vid höstbålet i Stora Rör (som bilden visar) samlades nästan 40 personer för att lyssna på Jan Hn. Se mer på denna länk https://www.vattenorganisationer.se/oland/index.php eller detta klipp från 3 sept i Ölandsbladet, även på framsidan!   (Foto Carin Svensson, ÖB)

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.