Strandstädningstävlingen 2020

Även i år genomförde vi Strandstädningstävlingen, om än med något färre deltagare, kanske pga att den lagts lite tidigare i år. Av de sju bidragen var faktiskt fem från norra Öland, så att Borgholms kommun inte kunde ordna hämtning verkade inte avskräcka de samlade in skräp på stränderna i Byrum, Löttorp, Fagerrör m fl ställen i norr, man hade själva fört allt ansamlat in på lämpligt ställe. Vinnare blev Gunnar Kvarnbäck med döttrarna Eleonore och Isabelle, de hade städat längs piren vid Beijershamn.

Alla deltagare hade skickat in en bild på det skräp man hade befriat Ölandsstranden från, och alla dessa bild ses här nedan. Det skrevs även en fin artikel i Ölandsbladet tisd 17/3, se HÄR, men länken kan tyvärr bara läsas av prenumeranter.

TACK alla duktiga städare!

 

Noomi Petersson och (mamma) Anna städade vid Löttorp

 

Matilda Ingeman städade vid Byrum

 

Katja Ingeman städade vid Fagerrör

 

Förskolan Sandhorvan städade vid Kyrketorp i Böda

 

Jan-Henrik Fallgren och Ylva Bäckström städade vid Karsnabben m.m.

 

Loe Vandrevik städade vid Paradisverkstaden och Köpstaden i Färjestaden

 

Gunnar Kvarnbäck med döttrarna Isabelle och Eleonora städade vid Beijershamn

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.