Vad händer i höst?

Naturskyddsföreningens program detta år har ju blivit lite kvaddat, men i höst har vi lyckats genomföra ett par lyckade inslag; Nattflygande djur med ölprovning OCH Vad finns i bäcken. Den fortsatta hösten ser ut så här:

Den planerade föreläsningen om biodling, vildbin och vägkanter är uppskjuten till våren.

Strandstädningen i Kårehamn blir den 18 oktober. Här utför Bengt Andersson den standardiserade ”skräpmätningen” i Håll Sverige Rents regi. Vill DU hjälpa till, se fåglar och få frisk luft? Samling 10 i början av hamnen, 1-2 tim insats. Mer info Jan Hn. ELLER samåkning från Färjestaden kl. 9, kontakta mig, 070 678 19 89 eller jan.herrmann@lnu.se .

Julmarknad på Skäftekärr genomförs inte i år.

Den återstående programpunkten, Lavar på kvarnar, vet vi tyvärr ännu inte hur det blir med….

Men håll utkik här……

Jan Hn / ordf

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.