Landborgen 2021 är klar och utdelad

Det gångna året har präglats av Covid-19, det har ju varit en tråkig och besvärlig tid, men som vi ändå nu börjar ana ett slut på. Under 2020 fick vi ställa in de flesta programpunkterna, hoppas ni ändå var ute i naturen, kanske t.o.m. mer än vanligt? Så det ska vi fortsätta med!

Landborgen 2021 har i dagarna delats ut av Postnord, hoppas alla fått den i brevlådan, annars finns den även HÄR. Den ser inte ut som vanligt, där är färre händelser, ty vi kan inte planera så mycket och långt i förväg. Men vi har idéer som vi hoppas genomföra under året, nedan finns en del; exkursioner, då vi följer myndigheternas restriktioner, men förhoppningsvis även digitala inne-evenemang.

Vi kommer att annonsera vad som är på gång på denna hemsida och på https://www.facebook.com/ON.OlandsNatur, och uppgifterna är lite preliminära. Har du själv idéer på program, hör av dig!

Närmast sker Strandstädningstävlingen 8 mars – 8 april och den digitala Kretsstämman (årsmötet) 11 april. Information om dessa kommer snart…. men redan nu har affischer om tävlingen satts upp runt om på hela Öland, och den kan även ses HÄR!

Nya programpunkter kan också annonseras via mail. Ölands Naturskyddsförening har drygt 500 medlemmar, men de flesta ser vi tyvärr aldrig. Vi hoppas att få se även DIG!!!  Bara drygt hälften av våra medlemmar har uppgett mailadress, så för att du ska få mer mail-information, lämna din mail-adress och gärna även telefonnummer, till Jan Hn eller någon i styrelsen. En del har fel mail registrerad, kolla upp detta, ev. med vår hjälp!

P.g.a. Covid-19 kommer vi inte att ge ut ”Natur och Kultur på Öland” i år, det gula häftet med alla evenemang maj-sept. Men nästa år kommer vi igen!

Jan Herrmann, ordf.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.