Kretsstämman OCH Prisutdelning för Strandstädningstävlingen …

Den 11 april höll vi 2021 års kretsstämma (årsmöte), digitalt, med ca 20 deltagare. Vi började med att Ölands bägge naturum (Ottenby och Trollskogen) presenterade sig. Trots pandemins ”våta filt” sker på bägge platser en del, även om utställningarna inomhus just nu är stängda. Men det finns hopp att de kan öppnas i juni, och redan sker och finns  saker utomhus, se hemsidorna https://naturumottenby.se respektive https://www.naturumtrollskogen.se

Därefter var det dags med prisutdelning i vår årliga strandstädningstävling. I år var det 17 deltagare varav många var barngrupper från olika förskolor från hela Öland, vilket var mycket glädjande. De som var med på mötet fick dela på de fem priserna, mest böcker men även en ”barnkikare”. Vi hoppas dessa saker kommer till stor glädje och nytta!

Sist de sedvanliga ”förhandlingarna”, dvs genomgång av det gångna årets verksamhet och ekonomi, vilka av stämman bägge beviljades ansvarsfrihet för. Därefter diskuterades verksamheten detta pandemi-år, och sist val av kommande styrelse och andra funktionärer. Inga stora förändringar skedde, men en ny i styrelsen, Ida Hansson föreståndare på naturum Ottenby; Välkommen! Protokollet kan ses HÄR. Nuvarande styrelse och andra funktionärer kan ses HÄR.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.