Årets Ölandsfotograf: Bengt Kallenberg för femte gången!!!

 

Nu är ”Årets Ölandsfotograf 2021” avgjord, och för femte gången (på 11 år) korades Bengt Kallenberg till segrare, en grymt imponerande segersvit! Och eftersom arrangörerna (Ölands naturskyddsförening, Ölandsbladet, Ölands skördefest och Ölands turistbyrå) beslutat att  lägga ner tävlingen, behåller nu Bengt vandringspriset (se nedan) för alltid. Motiveringen till att Bengts bilder blev vinnare lyder så här:

Vi gratulerar Bengt!

I Ölandsbladet den 12 juni fanns en intervju med Bengt och en artikel varför man lägger ner tävlingen, bägge kan läsas HÄR.

Den vinnande kollektionen, med en bild för var och en av årets månader, alla på temat ”Ölands hamnar och båtliv”, kan från 2 juli ses på Träffpunkt i Färjestaden. I augusti finns bilderna på Ottenby naturum, och i september i september.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.