Årets strandstädningstävling nu klar !

Mellan 12 mars och 10 april pågick 2022 års strandstädningstävling, fem deltagande ”lag” deltog, varav fyra från Borgholms kommun och ett från Mörbylånga kommun, alltså lite ”sämre” i år jämfört med 17 deltagare i fjol. Dock, även i år involverades betydligt fler än ”fem”, ty det var ju mest förskolor och fritids, samt en familj.

Alla var väldans entusiastiska över uppgiften att städa sin strand, och man hittade väldiga mängder skräp. Deltagandet skedde ju genom att fotografera det skräp man samlat, och eventuellt sig själva, och skicka in, men mängden skräp styr inte prisutdelningen. Den som undrar mer kan se HÄR.

Den 26 april genomfördes en digital utdelning av priser, vilka i huvudsak var böcker från Naturbokhandeln (numera Naturbutiken). Priserna ska nu ha nått sina mottagare, som nordligast uppe i Böda. Ni kan se alla bidragen (bilderna) HÄR.

TACK alla, för er insats!

Liselotte, Mattias och Jan

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.