Vinterfåglar I Beijershamn 29 januari

 

Vinterfågelräkningen 27-30 januari, se HÄR, har ett crescendo vid Beijershamns parkeringsplats söndagen 29/1 kl. 10 – 13. Då hjälper vi från Ölands naturskyddsförening er att bestämma och räkna de fåglar vi ser vid våran traditionella ”foderautomat” vid Beijershamn!!!

Du kan dessutom räkna vid ditt hemma-foderbord, alltså när du vill fredag till måndag, se länken ovan. Eller de andra möjligheterna som finns i dagens (21/1) artikel i Ölandsbladet, se HÄR (där tyvärr info om Beijershamn 29/1 fallit bort).

Trots den ”dåliga vintern” behöver fåglarna mat, och vi har nöjet att studera dom, samt räkna och rapportera!

VÄLKOMNA!!!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.