Natur & Kultur 2023 är nu ute!

Just det, vår uppskattade evenemangskalender har nu återuppstått efter tre års saknad, detta pga pandemin. Tyvärr delas den i år inte ut till hushållen på Öland, detta pga att vi vill undvika onödig utdelning och att skriften når dem som verkligen vill ha den. Men som vanligt har den levererats till drygt 125 platser som turistbyråer, affärer, hotell, restauranger, bibliotek o.s.v. där alla turister och Ölandsboende kan hitta den, så spridningen bör ändå kunna bli god.

Ölandsbladet hjälpte oss också, genom att skriva artikeln nedan, den 16 maj!

 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.