NATURFALKEN, vår roliga och lärorika lek med artkunskap!

Har du prövat att testa din artkunskap, att tävla med dig själv eller dina vänner, i den art-lek som Naturskyddsföreningen nu kört några år? På Öland har vi nu kört detta drygt fem tillfällen. Nedan ser du bilder från de senaste två, nu i maj. Nästa gång blir dels på vår tradition Naturaftonen 5 juni, dels den 6 juni vid naturum Ottenby. Efter sommaren på Östersjödagen 2 september, och troligen vid naturum Trollskogen 2 november.

Vi ses!

 

Naturfalken körs på Öland spirar på Mittlandsgården

Naturfalken körs vid Ölands köpstad

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.