Biologisk mångfald på Öland

Naturvänner,

Nu i maj kan ni delta i två spännande evenemang kring biologisk mångfald:

Den 12 maj kl. 10 är alla medlemmar särskilt välkomna till det alldeles nya Trollskogens naturum. Föreståndaren Stina Nilsson guidar oss runt, varefter man själv kan gå lite längre in i skogen med alla trollen. Se mer på http://www.naturumtrollskogen.se/SiteCollectionDocuments/naturum%20Trollskogen/Programblad2019.pdf

 

Den 22 maj är det Biologiska mångfaldens dag på Station Linné i Ölands skogsby, på kvällen på Ölands folkhögskola, samt nattexkursion. Programmet börjar kl. 13 och pågår till midnatt! Man kan se på vattendjur, se verksamheten på stationen, bli guidad i skogen och få höra varför biologisk mångfald är viktigt, allt presenterat av forskare. Se mer HÄR.

Välkomna till dessa programpunkter, och även på (t ex) naturaftonen vid Gråborg den 5 juni, se i programmet ”Landborgen” och på hemsidan om detta arrangemang.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.